Devam et
Cybex demek ADAC demek. Alman liderinin Adac çarpışma testli, güvenli koltukları için tıklayın
Cybex demek ADAC demek. Alman liderinin Adac çarpışma testli, güvenli koltukları için tıklayın

Blog

RSS
  • TANIDIĞIM TÜM ANNELER GİBİ, BENİM TERCİHİM DE BUGABOO BEE.
    Eylül 10, 2016

    TANIDIĞIM TÜM ANNELER GİBİ, BENİM TERCİHİM DE BUGABOO BEE.

    Hamilelik dönemimde Arven için gerekli olabilecek ürünleri incelemeye başladım, bunların başında puset ve taşıyıcılar geliyordu.

    Her ikisi içinde başta güvenlik ve pratiklik önemliydi. Pusetin hafif ve kolay kullanılır olması ve bebekli hayatı kolaylaştırmasını umuyordum. Kanguruda da ilk olarak tek başıma kullanabilir olmamı önemsiyordum ve tabii bebeğimin içinde rahat edeceğinden emin olmak istiyordum.

    Her iki ürün için de yakın zamanda anne olmuş arkadaşlarıma sordum ve onlardan aldığım cevaplara göre araştırma yaptım.

    Pusette nerdeyse hepsi Bugaboo Bee dedi, özellikle şehirli kadının hayatını kolaylaştırıyor oldugundan bahsettiler. Ergo Baby de en güvenilir kanguru dediler. Bende bu yönde kullandım tercihimi.

    Devamı
  • TERCİHİM BUGABOO CAMELEON OLDU, EN İYİSİNİ SEÇTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM
    Eylül 7, 2016

    TERCİHİM BUGABOO CAMELEON OLDU, EN İYİSİNİ SEÇTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

    Bugünkü konuğumuz blogger Burcu Bestas. eminiz ki onun samimi ve akıcı yazısı neden hem kendisinin hem de sevgili kızı Keyif Bebesi Eliz'in, Bugaboo Cameleon'dan vazgeçemediğini anlatacaktır.

    https://www.instagram.com/burcubestas/

    "Yazımda bahsedeceğim sebepler neden Bugaboo Cameleon 3 bebek arabası aldığım için mutlu olduğumu size anlatacak. Bu arada benim aldığım seri Classic Khaki serisi… Bu arada Cameleon 3’ü, Stokke ve Mima arasından seçtim… Bana en yakın ve sıcak gelen Cameleon oldu :)

    İyi ki Cameleon almışım:) ‘ Ben sadece Eliz rahat etsin diye bir bebek arabası seçtim. İşte o yüzden bu anlamda en iyi bebek arabasını seçtiğimi düşünüyorum :) "

    Devamı
  • Sirona M2 fix oto koltuğu tercihim oldu
    Haziran 11, 2016

    OTO KOLTUĞUMU NEDEN CYBEX İLE DEĞİŞTİRDİM ?

    Bir süre önce Zibidikuş‘un yeni oto koltuğu ile ilgili bir yazı yazmıştım şuradan ulaşabilirsiniz.

    Yazıda okuyacağınız sebeplerden aldığım koltuğu (Besafe Izi Comfort X3) değiştirmeye karar verdim. 

    Cybex zaten aklımda olan 3 markadan biriydi. 

    Mağazada Zibidikuş‘u içerisine oturttum. Kafası dahil tüm vücudunu kutu gibi sardığını söyleyebilirim. Başının yanındaki koruyucu yastıklar başına değiyor ve Besafe’de şuan olduğu gibi kafası boşta sallanmıyor. Yumuşacık kumaşı ve çıkan herhangi bir tüy göremedim, kumaşı kalite açısından çok daha iyi diyebilirim. 

    Sonuç olarak koltuğumuz artık değişti ve şuan içim çok daha rahat. Size tavsiyem, iyice araştırın. Çok çok araştırın ve benim gibi iki iş yapmayın :)

    Devamı
  • BUGABOO BEE'NİN ÇEKİM GÜCÜ
    Mayıs 24, 2016

    BUGABOO BEE'NİN ÇEKİM GÜCÜ

    Opera Istanbul'dan herkese sevgiler,

    Bugünkü paylaşımızda sizlere sevgili Gizem Köseoğlu Yılmaz'ın hem bebek sektöründe çalışan bir profesyonel olarak hem de iki çocuk annesi sıfatı ile kullandığı ve tercih ettiği bebek arabası olan Bugaboo Bee ile ilgili tecrübe ve görüşlerini paylaşıyoruz. Umarız tercih aşamasında olan anne adayları ya da bilgi ihtiyacında olan anneler için faydalı olur. 

    Öncesinde Gizem Hanım'ı kendi sözcükleri ile tanıyalım:

    " 2005 yılından bu yana bebek ve oyuncak sektöründe yıllarca yöneticilik yaptım. Şimdilerde ise iki bebek annesi olarak annelere ve anne adaylarına, ihtiyaç ve tercihlerinin belirleyerek doğru alışveriş yapmaları konusunda danışmanlık veriyorum." 

    Devamı
  • KIZIMIN PUSETİ: BUGABOO BEE
    Mayıs 15, 2016

    KIZIMIN PUSETİ: BUGABOO BEE

    Herkese Opera Istanbul'dan selamlar,

    Bugünkü yazımızda Seza Dinibütün'ün kendi kızında kullandığı ve bloğunda https://pusetimkoltugum.wordpress.com paylaştığı Bugaboo Bee yorumlarını paylaşıyoruz 

    Ama önce Seza Hanım'ı kendi ağzından tanıyalım (bloğunda hakkımda kısmından)

    ''Ben kimim? Öncelikle 7 Temmuz 2011 doğumlu, güzeller güzeli bir kız bebeğin annesiyim :) 33 yaşındayım. Doktora mezunu bir akademisyenim. Ve son derece araştırmacıyım. Bildiğim duyduğum tüm bebek arabalarını, koltukları iyi-kötü yanlarıyla paylaşmak için bu bloğu açtım. Bir de ayrıntılı ihtiyaç listesi hazırladım. Umarım faydalı olabilirim.''

    Devamı
  • TERCİHİM CYBEX SOLUTION Q OTO KOLTUĞU
    Nisan 18, 2016

    TERCİHİM CYBEX SOLUTION Q OTO KOLTUĞU

    “Oto koltuğu şart!” diyen annelerdenim.

    Öyle ki seyahatlerimizde kiraladığımız arabalara bile ilk sart olarak bebek koltuğu soran biriyim. Çoğunuzun bildiği üzere bir önceki koltuğumuzdan çok şikayetçiydim. O zaman markaya kanıp almıştım,büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım.

    Sürekli mobil halde olan bir aile olduğumuz için hem dayanıklı, hem güvenilir bir koltuk arıyordum. Seyahatlerde kiraladığımız araçlarda da farklı markaları deneyimleme imkanım olduğundan ne istemediğimi iyi biliyordum.

    Bu sefer ciddi bir araştırmaya girdim. Sonuçta iki koltuğa binlerce lira para verip, iki gün sonra değiştirmek istemiyordum.

    Devamı

Karşılaştır

{"one"=>"", "other"=>""}

Karşılaştır