Devam et
Cybex demek ADAC demek. Alman liderinin Adac çarpışma testli, güvenli koltukları için tıklayın
Cybex demek ADAC demek. Alman liderinin Adac çarpışma testli, güvenli koltukları için tıklayın
TANIDIĞIM TÜM ANNELER GİBİ, BENİM TERCİHİM DE BUGABOO BEE.

TANIDIĞIM TÜM ANNELER GİBİ, BENİM TERCİHİM DE BUGABOO BEE.

Bugünkü konuğumuz Best Model of Turkey, sevgili Burcu Kutluk. 

Kendi ağzından neden Bugaboo Bee bebek arabası ve Ergobaby kanguruyu tercih ettiğini dinliyoruz:

  • Bebek arabası ve kanguru seçerken hangi kriterleri ön  planda tuttunuz?

- Anne olmadan önce uzaktan baktığınız konular bir anda hayatınızın merkezi oluveriyor.

Hamilelik dönemimde Arven için gerekli olabilecek ürünleri incelemeye başladım, bunların başında puset ve taşıyıcılar geliyordu.

Her ikisi içinde başta güvenlik ve pratiklik önemliydi. Pusetin hafif ve kolay kullanılır olması ve bebekli hayatı kolaylaştırmasını umuyordum. Kanguruda da ilk olarak tek başıma kullanabilir olmamı önemsiyordum ve tabii bebeğimin içinde rahat edeceğinden emin olmak istiyordum.

  • Bugaboo ve Ergobaby modelini tercih etmenizin sebebi neydi?

 - Her iki ürün için de yakın zamanda anne olmuş arkadaşlarıma sordum ve onlardan aldığım cevaplara göre araştırma yaptım.

 Pusette nerdeyse hepsi Bugaboo Bee dedi, özellikle şehirli kadının hayatını kolaylaştırıyor oldugundan bahsettiler. Ergo Baby de en güvenilir kanguru dediler. Bende bu yönde kullandım tercihimi.

 

  • Bugaboo bebek arabası beklentilerinizi karşıladı mı?

- Bugaboo beklentilerimi karşıladı, kolay açılıp kapanıyor, sağa sola çok kolay dönüyor , hafif pratik . Şehirde kullananlar için BEE modeli ve daha çok orman, veya bozuk arazide kullananlar için CAMELEON u tavsiye ederim. Pek çok renk seçeneği de var .

  • Ürünlerin en beğendiniz özellikleri neler?

- Bugaboo Bee nin en çok adını seviyorum, söylenişi hoşuma gidiyor :))

Şaka bir yana hafifliği ve gene design ı da gerçekten  iyi. Manevra yapma kabiliyeti gayet rahat . Altındaki çanta koyma yeri çok işime yaradı ve yeni aldığım biberon koyma tepsisi de Arven için çok iyi oldu gibi görünüyor...

  • Bebeğinizin Ergo /Bugaboo ile arası nasıl ? 

- Arven uzun süre pusete binmek istemedi. Kucakta olmak istediği için hep Ergo Baby kanguruyu kullandım. Şimdi ise özellikle plajda olmazsa olmaz Bugaboo. Yazlık tentesini kapatınca içinde mışıl mışıl uyuyor ...


  • Bebek arabası ve kanguru alacak annelere tavsiye eder misiniz?

- Öncelikle tüm yeni annelere selamlar, şimdiden çok tebrikler ve kolay gelsin diyorum. İnanılmaz bir süreç sizi bekliyor. Bu dönemde yardıma çok ihtiyacınız olacak istemekten hiç çekinmeyin derim . Bunlardan biri de doğru puset ve kanguru seçimi ile olacak . Bu seçimi yaparken hayat stilinizi göz önünde tutun ve ona göre seçim yapın derim. Eğer doğa yürüyüşlerini, orman gezilerini seviyorsanız mutlaka daha büyük tekerlekli bir model seçin. Daha çok alış veris merkezleri ve kaldırım yürüyüşleri ile vakit geçirecekseniz buna uygun şehir modellerini tercih edin . 

Kanguruda kilitleri güvenli, kumaşı terletmeyen markaları seçin . Ve bir de yeni doğan bebekler inanamayacağınız kadar küçük oluyorlar , onun için mutlaka " yeni doğan " aksesuarını da alın kanguruyla yoksa ilk aylarda kullanamazsınız. Ergo Baby nin pufidik bir aksesuarı var ve çok işime yaradı. Çok sevgiler tüm anne ve anne adaylarına ...

 

 

Sonraki yazı TERCİHİM BUGABOO CAMELEON OLDU, EN İYİSİNİ SEÇTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

Karşılaştır

{"one"=>"", "other"=>""}

Karşılaştır